subota, 1. lipnja 2024.


 

Upoznajte najzdraviji sok na svijetu-Upoznajte najzdraviji sok na svijetu-


Đumbir ublažava želučane tegobe, kašalj i bol u grlu, kao i mučnine svih vrsta, ima antibakterijsko, antigljivično i antitoksidativno djelovanje. Limun pak čisti jetru, prirodni antioksidans i antiseptik, sprječava razne infekcije, prehladu i gripu. Jabuka jača imunitet, potiče mršavljenje, stimulira rad bubrega, jetre i žuči, a mrkva popravlja vid, pomlađuje kožu, čisti tijelo, čuva srce i zdravlje zuba.

Kada se ovih par sastojka povežu s malo vode, nastaje najzdraviji sok na svijetu!

I okusom i nutritivno ovaj napitak će vas oduševiti, a svojom bojom razvedriti i najtmurniji dan.

Jedna od jako efikasnih metoda detoksikacije su prirodni sokovi. Ova metoda, terapija priodnim sokovima, poznata je već tisućama godina, a danas smo nažalost pomalo zaboravili na njenu važnost. Uz to što svakodnevno jedete svježe voće i povrće, svakako treba uvesti i barem 1 čašu soka od voća ili povrća u svoju dnevnu rutinu.

Denree sok od mrkve iz certificiranog organskog uzgoja u zelenom tetrapak pakiranju od 0,5 litara.

Svježi sirovi sokovi su za 10-15 minuta probavljeni i gotovo u cijelosti primijenjeni u obnovi i prehranjivanju stanica, tkiva žlijezda i tjelesnih organa, dok se putem obroka taj proces odvija tek nakon nekoliko sati što u slučaju ovog najzdravijeg soka znači da će vaš organizam biti ojačan u trenu!

Živjeli! Doslovno!

Nema komentara:

Objavi komentar