nedjelja, 22. rujna 2024.

AOSU bežična kamera za kućno zvono - pogled od glave do pete, pametno otkrivanje paketa, 2.4G Wi-Fi video zvono sa zvonom, bez mjesečnih naknada, inteligentno ljudsko otkrivanje,

Posjetite AOSU Store

4,4 4,4 od 5 zvjezdica 186 ocjena

Izbor

iz Amazona

Preko 500 kupljeno u prošlom mjesecu

Završava za 4 sata i 40 minuta Završava za 04:40:37

75,99 USD uz uštedu od 24 posto-24% 75,99 USD

Preporučena upotreba za sigurnost na otvorenom

Marka AOSU

Naziv modela V8E

Tehnologija povezivanja Bez FAo ovom članku

Videozapis od glave do pete: s ultraširokim kutom od 170° i okomitim prikazom od 9:16, AOSU kamera zvona na vratima pruža potpuni pregled vaših vrata, od glave do pete. Nikad više ne propustite posjetitelja ili paket.

Zaštitite svoje pakete bez pretplate: Kamera zvona automatski otkriva pakete na vašim vratima i šalje vam trenutno upozorenje. Budite uvjereni da su vaše isporuke sigurne i zaštićene.

Previše nevažećih upozorenja? - Napredna tehnologija za otkrivanje ljudi smanjuje lažne dojave usredotočujući se na otkrivanje ljudi, a ne životinja ili sjena. Primajte pravovremene obavijesti s jasnim slikama stvarnih posjetitelja.

2K Full HD jasnoća: uživajte u zadivljujućim 2K Full HD videozapisima koji hvataju svaki detalj. Vidite tko vam je na vratima i što rade s iznimnom jasnoćom.

Brzi odgovor i promjena glasa: kada ste zauzeti, upotrijebite unaprijed postavljeni brzi glasovni odgovor kamere zvona na vratima posjetitelju. Također možete koristiti izmjenjivač glasa kako biste zaštitili svoju privatnost ili prestrašili ljude s lošim namjerama.

Daljinsko upravljanje i dvosmjerni glas: Komunicirajte s posjetiteljima s bilo kojeg mjesta koristeći dvosmjernu glasovnu značajku zvona AOSU. Ostanite povezani i kontrolirajte sigurnost svog doma.

Besprijekorna pametna integracija: povežite kameru zvona na vratima s Alexom ili Google Assistantom za upravljanje bez ruku i upozorenja u stvarnom vremenu. Poboljšajte svoj kućni sigurnosni ekosustav s lakoćom.

Uložite u bezbrižnost: AOSU kamera za zvono na vratima je ultimativno rješenje za potpunu sigurnost i udobnost doma. Zaštitite svoju obitelj, pakete i stvari s povjerenjem. Naručite svoju danas i osjetite razliku

Povežite uključeno zvono kako biste mogli čuti obavijesti kada ste daleko od zvona na vratima (podržano samo kada ste povezani s uključenim zvonom)

Vidjeti manje


 

Nema komentara:

Objavi komentar