nedjelja, 18. veljače 2024.



Slušanje glazbe na otvorenom izvrstan je hobi za neke audiofile. Međutim, ljudi se navikavaju na postizanje veće snage, više točnosti i više kvalitete zvučnog sustava. Zato je prijemnik/pojačalo vrijedan detalj za dodavanje novih bilješki omiljenim hitovima.

Kako odabrati odgovarajuće posrednike za vanjske zvučnike? Ova i druge korisne informacije čekaju vas u članku. Nastavite čitati novine kako biste pronašli pojačalo srodne duše.

Neka putovanje počne!

Tablica sadržaja [pokaži]

Izbor urednika: Brza usporedba

Ime
Slika
Posebne značajke
Dimenzije (u inčima)
Težina (u funtama)
Cijena
Komentar
Provjerite cijenu
Sonos pojačalo
Sonos pojačaloKompatibilno sa sustavima kućnog kina8,5 x 2,5 x 8,54.63*Favorit
KEiiD WiFi i Bluetooth stereo digitalni prijemnik pojačala
KEiiD WiFi i Bluetooth stereo digitalni prijemnik pojačalaSigurnosna zaštita na pet razina10,2 x 9,1 x 3,13.53**Pratilja
Fosi audio BT20A Bluetooth 4.2 stereo audio 2 kanalno pojačalo
Fosi audio BT20A Bluetooth 4.2 stereo audio 2 kanalno pojačaloNapredni dizajn sklopova10,2 x 8,1 x 2,81.95***Brončana medalja
1Mii B06Pro Bluetooth prijemnik velikog dometa
1Mii B06Pro Bluetooth prijemnik velikog dometaRadi s glasovnim naredbama4,4 x 3,9 x 1,30.75***
DUTISON bežični Bluetooth 100W dvokanalni zvučni prijemnik
DUTISON bežični Bluetooth 100W dvokanalni zvučni prijemnikRavnoteža impedancije od četiri do šesnaest ohma6,6 x 4,8 x 2,50.65***
Lažni Bluetooth audio prijemnik/pojačalo
Lažni Bluetooth audio prijemnik/pojačaloIznimno niska distorzija3,4 x 3,8 x 0,80.75***
Sunbuck bežični Bluetooth stereo sustav pojačala
Sunbuck bežični Bluetooth stereo sustav pojačalaZgodan i pouzdan6,1 x 5,3 x 2,22.2***
Sony STR DH 190 2-inčni stereo prijemnik
Sony STR DH 190 2-inčni stereo prijemnikKompatibilno s gramofonima11 x 17 x 5,217.1**
Yamaha R-S202BL stereo prijemnik
Yamaha R-S2020BL stereo prijemnikBluetooth strujanje12,6 x 17,1 x 5,514.8**
Pyleovo 4-kanalno Bluetooth kućno pojačalo snage
Pyleovo 4-kanalno Bluetooth kućno pojačalo snageKomplet "sve u jednom"12 x 16,9 x 3,513.89**

1. Sonos pojačalo.

Sonos pojačaloOriginalni Sonos Amp objavljen je prije više od deset godina, a bio je fenomenalan proizvod koji napaja zvučnike i daje vam sve usluge streaminga glazbe o kojima ste ikada mogli sanjati. Međutim, kupci uvijek nastoje dobiti više snage, zato je tvrtka ažurirala svoj proizvod. Novi model Sonos ima sto dvadeset i pet vata po kanalu, u usporedbi sa starim Connect pojačalom koje je imalo pedeset i pet vata po kanalu. Proizvođač je također nadogradio sve ulaze na poleđini, pružajući potrošačima poboljšanu povezivost s kojom znaju raditi.

Uz neke značajke dizajna koje su izmijenjene, možete primijetiti da se moderni model razlikuje od kompaktnijih veličina od izvorne verzije. Ako stavite dva Sonos Ampsa jedan pored drugog, oni će biti potpuno isti kao standardna audio komponenta, tako da će se lijepo uklopiti u stalak.

Na stražnjoj ploči nalazi se opcionalni zidni nosač koji je moguće dobiti od Flexsona ili Sanusa. Spomenute tvrtke proizvode nosače, tako da potrošači mogu montirati stroj na zid. Na dnu je proizvođač ostavio poseban razmak za ventilaciju, tako da protok zraka zapravo teče kroz dno, a zatim na vrh prstena. Potonji je element dizajna zbog kojeg alat izgleda kao fizički medij. CD je kružni u svom modu, a stroj značajno odgovara stilu.

Umjesto opružnih isječaka s kojima proizvod dolazi za zvučnike, zapravo možete koristiti utičnice za banane. U kutiji će se nalaziti dva adaptera za utičnicu od banane. Tako potrošači mogu uzeti žicu za valjanje, priključiti ih i staviti na stražnju ploču za povezivanje. Ako već imate unaprijed završene kabele s banana dizalicama na njima, oni će se uklopiti ravno u te utore.

Audiofili se mogu povezati s Wi-Fi mrežom s dva mrežna priključka na stražnjoj strani. Jedan od najnovijih skupova značajki koje ćete pronaći na ovom novom Sonos pojačalu je HDMI veza s ugrađenom tehnologijom audio povratnog kanala (ukratko, ARC). Štoviše, lako je koristiti pojačalo upareno s CD playerom, gramofonom s ugrađenom phono pozornicom. Stroj također ima izlaz subwoofera. Sve u svemu, to je stroj koji se može pohvaliti svojim mogućnostima kompatibilnosti i sposobnošću upravljanja čak i snažnom zvučnom opremom koja se teško vozi.

Pro
  • Kompatibilnost s više korisnika
  • Kompaktne veličine
  • Dizajniran da ostane hladan tijekom rada
  • Zaštitni sklopovi
Kontra
  • Super premium cijena
Provjerite cijenu sada

2. KEiiD WiFi i Bluetooth stereo digitalni prijemnik pojačala

Ako odabirete odgovarajuće pojačalo za vanjske zvučnike, treba uzeti u obzir nekoliko parametara. KEiiD model je upravo ono što vam treba ako je vaš cilj bogat višesobni zvuk. Ovaj stroj klase D prava je kombinacija izvrsnog rada i korisnih svojstava veličine. S jedne strane, odgovarat će bilo kojoj lokaciji od vaše police za knjige do stolova i dvorišta. S druge strane, potrebno je samo nekoliko minuta za instalaciju uređaja. Možete ga početi koristiti doslovno iz kutije.

Što je posebno dragocjeno u ovom stroju? Njegovi kanali mogu isporučiti četrdeset vata. Možete ga spojiti s različitim zvučnim uređajima. Da napomenemo, proizvođač preporučuje odabir ovog proizvoda ako imate zvučnike od šest-osam ohma. Osim toga, ukupna kompatibilnost je izvrsna jer će odgovarati svakoj opremi koja posjeduje analogne izlaze. Popis uključuje USB kartice, 1/4-inčni ožičeni mikrofon i druge resurse.

Uz pomoć opcije mjerača vremena spavanja možete kontrolirati vrijeme rada uređaja i tako ga učiniti praktičnijim za upotrebu. Ugrađeni mehanizam streaminga promiče izvanredno glazbeno iskustvo. Možete uživati u prednostima takvih programa kao što su MUZO, Tidal, Spotify i drugi.

Još jedna posebnost alata je njegova super napredna zaštita na više razina. Doslovno je spreman izdržati sve moguće probleme - od problema s preopterećenjem do oštećenja uzrokovanih kratkim hlačama. Ako nešto pođe po zlu, a učinkovitost uređaja ostavlja mnogo željenog, tada možete jednostavno koristiti jednogodišnje jamstvo proizvođača. Uz njegovu pomoć možete zamijeniti svoju jedinicu novom.

Pro
  • Jednogodišnje jamstvo
  • Višestruka neobavezna zaštita
  • Prilike za strujanje
  • Laganost
  • Izvrsna kompatibilnost
Kontra
  • Nekoliko funkcija podešavanja
Provjerite cijenu sada

3. Fosi audio BT20A Bluetooth 4.2 stereo audio 2 kanalno pojačalo

Fosi audio BT20A Bluetooth 4.2 stereo audio 2 kanalno pojačaloTo je neka vrsta oksimorona kada je u pitanju Fosi Audio model. Da biste koristili sićušno pojačalo za pogon ogromnih vanjskih zvučnika - u ovoj kombinaciji postoji posebna čarolija. Sa sto RMS snage na dva kanala, kompatibilan je s brojnim pasivnim zvučnicima koji rade na četiri-osam ohma. Usput, alat dolazi s jakim napajanjem.

Ugrađeni Bluetooth danas je postao prilično uobičajena značajka: teško da možete iznenaditi bilo koga s njim. Međutim, realizacija je važna. U ovom slučaju, proizvođač je dizajnirao alat s naprednom bežičnom tehnologijom koja izvrsno radi unutar zone povezivanja do pedeset stopa. Osim slabog kašnjenja signala, glazbeni znalci postići će izvrsnu kvalitetu zvuka bez pucanja ili iskakanja.

Ako slijedite Hi-Fi zvuk, onda je ovaj uređaj definitivno ono što vam treba. S posebno dizajniranim sklopovima, svaka reproducirana nota je bez premca. Stroj je opremljen 2kom TI TPA3116D2 čipovima za postizanje prirodnog, točnog i dubokog zvuka.

Fosi Audio čini sve što je moguće kako bi zadovoljio svoju ciljanu publiku. Na primjer, nude osamnaestomjesečno jamstvo. Ako slučajno naiđete na neke probleme koji se ne mogu riješiti sami, korisnička podrška uvijek je tu da vam pomogne u nevolji. Osim toga, politika povrata je dostavljena.

Pro
  • Lagani
  • Prenosiv
  • Super kompatibilno
  • Dovoljno snage za pogon ogromnih vanjskih zvučnika
  • Pristupačne
Kontra
  • Nekoliko nedostataka u dizajnu
Provjerite cijenu sada

4. 1Mii B06Pro Bluetooth prijemnik velikog dometa

1Mii B06Pro Bluetooth prijemnik velikog dometa1Mii je apsolutno fantastična mala kutija trikova. Koristi Bluetooth verziju 5.0. Pravi način napajanja je preko američke baze. Ima domet od dvadeset trideset metara (pedeset sedamdeset stopa) u zatvorenom prostoru što je vrlo korisno i omogućuje vam slušanje omiljene glazbe u zasebnim zonama - samo prilagodite postavku zvučnika.

Još jedna sjajna stvar kod prijemnika je njegov skup ulaza i izlaza. Jedinicu možete uskladiti s nekoliko malih i velikih zvučnih uređaja i otvoriti čaroliju prozračnog zvuka. Iako se uređaj ne može pohvaliti brojnim dostupnim prilagodbama, prisutne su neke jedinstvene značajke. Jedan od njih je gumb za 3D zvuk. Uz njegovu pomoć, audiofili mogu uživati u 3D i Hi-Fi surround zvuku. Primijenjena tehnologija niske latencije još je jedan doprinos ponuđenoj kvaliteti glazbe.

Komplet uključuje instalacijske kabele, USB adapter za napajanje i korisnički priručnik kako bi jednostavna instalacija bila još jednostavnija.

Pro
  • Lagani
  • Pristupačne
  • Kompaktan dizajn
  • Napredna Bluetooth značajka
Kontra
  • Nedostatak značajki za podešavanje performansi zvuka
Provjerite cijenu sada

5. DUTISON bežični Bluetooth 100W dvokanalni zvučni prijemnik

DUTISON bežični Bluetooth 100W dvokanalni zvučni prijemnikMini, ali moćno, takvo pojačalo postat će najbolji prijatelj za one koji ne mogu zamisliti svoj život bez putovanja. Pomoću ovog stroja možete biti u pokretu i uživati u Hi-Fi kvaliteti zvuka. Budući da se model DUTISON razlikuje od svog kompaktnog dizajna, može stati doslovno bilo gdje - od automobila do polica za knjige.

Proizvođač je dodao nekoliko kontrolnih značajki kako bi ljubiteljima glazbe omogućio da prilagode zvuk svom ukusu i raspoloženju. Osim toga, šasija je opremljena sigurnosnom zaštitom i produžuje ciklus trajnosti i produktivnosti predmeta.

Sve u svemu, pojačalo možete povezati s programčićima različitih sustava zabave kao što su CD playeri, reprodukcije podataka, PC i još mnogo toga. Sustav također ima USB ulaz i može pokretati glazbu više formata, uključujući WMA, MP3, WAV itd.

Komplet uključuje daljinski upravljač. Međutim, adapter za napajanje nije osiguran, pa ćete ga morati kupiti zasebno. Takva se odluka može objasniti niskom cijenom uređaja: potrošači je mogu kupiti samo za trideset dolara. Da napomenem, to je najjeftinije moćno pojačalo u naših 10 najboljih rješenja za vanjske zvučnike.

Pro
  • Bluetooth raspon performansi
  • Ogromna prenosivost
  • Prilagodljiv zvuk
Kontra
  • Nije uključen adapter za napajanje
Provjerite cijenu sada

6. Lažni Bluetooth audio prijemnik/pojačalo

Lažni Bluetooth audio prijemnik/pojačaloZašto ljudi vole ovo malo pojačalo? Prvi razlog je prilično očigledan. Budući da stroj teži manje od kilograma, razlikuje se od svog kompaktnog dizajna. Stoga je to super alat kada se morate kretati ili putovati, ali želite zadržati Hi-Fi kvalitetu zvuka, bez obzira na dan i vrijeme, kao i vašu trenutnu lokaciju.

Drugo, ovaj najbolji prijemnik za vanjske zvučnike je pristupačan. Na Amazonu su potrošači dobrodošli kupiti proizvod s trideset posto popusta. To je korisna odluka, pogotovo ako gradite svoj sustav kućnog kina.

Ugrađeni Bluetooth omogućuje audiofilima ažuriranje zvučnika čineći ih bežičnim Bluetooth uređajima. Usput, takva sićušna jedinica sposobna je voziti velike zvučnike. S četrdeset vata snage na dva kanala, prijemnik ima poseban dizajn sklopova koji omogućuje održavanje izvrsnih zvučnih performansi s niskim izobličenjem, bez obzira na opterećenje zvučnika.

To je apsolutno nerizična kupnja. Osim općenito pristupačne cijene, proizvođač nudi i jednogodišnje jamstvo. Osim toga, njihov tim za podršku

Pro
  • Kompaktan dizajn
  • Napredna Bluetooth tehnologija
  • Kompatibilan s brojnim zvučnicima
  • Samohlađenje šasije
  • Jamstvo proizvođača
Kontra
  • Nedostatak mogućnosti podešavanja zvuka
  • Loš skup ulaza
Provjerite cijenu sada

7. Sunbuck bežični Bluetooth stereo sustav pojačala

S pet dostupnih ulaza, ovaj je stroj prilično kompatibilan. Možete ga jednostavno povezati s brojnim glazbenim uređajima. Špilovi traka, CD playeri, televizori i još mnogo toga - izbor je definitivno širok. Kao i drugi proizvodi na popisu, Sunbuck jedinica posjeduje ugrađeni Bluetooth, tako da su prednosti koje nudi sasvim očite. Prvo, to je prilika bez muke za bežično slušanje omiljene glazbe s poboljšanom kvalitetom zvuka. Drugo, omogućuje stvaranje akustičnog sustava kućnog kina kako bi zadivio vašu rodbinu i prijatelje.

Proizvođač je dizajnirao alat da bude kompaktan i super prenosiv. Možete ga lako ponijeti kamo god krenuli. Budući da je instalacija poput daha, audiofili će moći uživati u glazbi u bilo kojoj mogućoj slobodnoj minuti. Međutim, ne zaboravite da ne proizvodi same zvukove, već pomaže zvučnicima da rade bolje.

Sve u svemu, kompatibilan je s različitim modelima, uključujući iPhone, zvučnike brojne veličine (međutim, proizvođač preporučuje potrošačima da ne "prekoračuju" graničnu veličinu kutija zvučnika od osam inča za upotrebu u paru s pojačalom za stabilne performanse).

EQ kontrole su izvrsne i daju vam svu snagu za podešavanje zvuka na više načina. Povrh toga, to je jedno od najjeftinijih pojačala na popisu: možete ga dobiti za manje od pedeset dolara.

Pro
  • Lagani
  • Super pristupačan
  • Izvrstan skup ulaza
  • Kompaktan dizajn
  • Izvrsne kontrole EQ
Kontra
  • Nije kompatibilno s uređajima s tvrdim pogonom
Provjerite cijenu sada

8. Sony STR DH 190 2-inčni stereo prijemnik

Crni elegantan dizajn čini Sony stroj sjajnim doprinosom vašoj kućnoj glazbi ili video sustavu. Iako je prilično težak proizvod, njegove prednosti čine ga vrijednim bilo kakvih poteškoća s postavljanjem i skladištenjem.

Za početak, ovo Amazonovo pojačalo izbora dostupno je s petnaest posto popusta i pomoći će audiofilima da uštede svoja sredstva. Uređaj možete istovremeno spojiti na četiri zvučnika. Uz pomoć A/B selektora, kupci mogu kontrolirati koji bi od njih trebao igrati. Osim igranja u odvojenim zonama, ovo najbolje pojačalo za vanjske zvučnike može se bežično strujati. Dakle, sve što trebate učiniti je imati Bluetooth uređaje i uživati u protoku glazbe.

Budući da stroj posjeduje fono ulaz, kompatibilan je s gramofonima. U ovoj perspektivi postižete veliku priliku da osjetite okus vinilnog klasika bez ikakve potrebe da se izazovete s više gadgeta i žica - instalacija je jednostavna kao ABC.

Ljubiteljima radija jedinica će zasigurno biti produktivna: proizvođač je na popis funkcija uključio trideset unaprijed postavljenih stanica. Povrh toga, dobit ćete daljinski upravljač s 2AA baterijama. Uključena je i FM antena za poboljšanje dostupne zone slušanja.

Stražnja ploča nudi četiri stereo RCA ulaza, kao i jedan 3,5 milimetarski, tako da pojačalo možete spojiti na nekoliko uređaja poput DVD playera ili MP3-a. Na prednjoj ploči nalazi se priključak za telefone, pa možete posjetiti domaću izvedbu svog omiljenog benda.

Pro
  • Napredni komplet
  • Snažan stroj (sto vata na dva kanala)
  • Fono ulaz
  • Čvrsti zvuk
Kontra
  • Nedostatak posebnih značajki
  • Možda postoje problemi s sklopovima
Provjerite cijenu sada

9. Yamaha R-S202BL stereo prijemnik

Yamaha R-S2020BL stereo prijemnikOvaj Amazonov izbor proizvoda svakako vrijedi razmotriti: preferirajući ga, postići ćete više plaćajući manje. Napredni Yamaha stroj pristupačan je s gotovo trideset posto popusta na cijenu. To je prekrasna investicija, zar ne? Osim toga, predmet se može pohvaliti s više od stotinu primijenjenih vremenski dokazanih tehnologija proizvođača, tako da je to zaista najbolji vanjski prijemnik koji možete pronaći na trenutnom tržištu.

Rad i podešavanje su vrlo jednostavni i glatki. Osim uključenog daljinskog upravljača, postavke možete mijenjati pomoću slavina i gumba prednje ploče. Tamo ćete pronaći gumb prekidača za napajanje, priključak za slušalice, zvučnik A i B birač, kao i alate za manipulaciju basom i trebleom. Stroj nudi velike mogućnosti za ljubitelje radio glazbe. S jedne strane, uređaj posjeduje četrdeset unaprijed postavljenih stanica. S druge strane, možete ih podesiti na prednjoj ploči.

Poseban dizajn i uporaba materijala pridonosi kvaliteti pojačala. Prije svega, njegov elegantan izgled razlikuje se od brušene aluminijske završne obrade. Doprinosi ukupnoj trajnosti i otpornosti na vanjske utjecaje. Ako ne koristite pojačalo, ECO način rada pomoći će vam da automatski smanjite potrošnju energije i smanjite je na 0,5 vata. Ugrađeni Bluetooth alat je za uživanje u glazbi s mobilnih gadgeta.

Pro
  • ECO način rada
  • Četrdeset unaprijed postavljenih postavki stanice
  • Bluetooth povezivost
  • Jednostavan, ali moderan dizajn
Kontra
  • Nedostatak posebnih značajki
  • Premium cijena
Provjerite cijenu sada

10. Pyleovo 4-kanalno Bluetooth kućno pojačalo

Pyleovo 4-kanalno Bluetooth kućno pojačalo snageNikada nećete pogriješiti što imate tako produktivan stroj: zajedno proizvodi dvije tisuće vata na četiri kanala. Savršen je izbor kada je u pitanju sustav s više zvučnika unutar brzine impedancije dva-osam. U ovoj perspektivi, to je definitivno najbolje pojačalo za vanjske zvučnike.

Sedam primijenjenih ulaza nudi snažnu kompatibilnost i produktivnost. Sve u svemu, možete ga spojiti na prijenosne uređaje kao što su MP3, iPod, USB, DVD playeri itd. Ovaj stroj također posjeduje dva ulaza mikrofona, zato će ovaj proizvod uvelike doprinijeti svakoj karaoke zabavi i poboljšati vaše pjevačko iskustvo. Povrh toga, poseban mono RCA izlaz dizajniran je tako da odgovara subwooferima. Tako dugačak popis pomaže definirati još jednu korisnu značajku: ima širok raspon dostupnih niskih, srednjih i visokih frekvencija.

Audiofili će svoju alatnu traku smatrati izvrsnom značajkom za unos svestranosti u proizvodnju zvuka. Prije svega, kontrole EQ omogućuju potrošačima da ovladaju prilagodbama i usklade postavke s žanrom odabrane glazbe i uređajima spojenim na pojačalo. Pjesme s podmornicama zvuče potpuno drugačije od nečega na visokim frekvencijama. Zato ih treba drugačije predstaviti, a ovaj stroj pomaže da se taj san ostvari. Štoviše, A / B selektor je koristan i donosi praktičnost za upravljanje vašim sustavom kućne zabave.

Za razliku od nekoliko alternativa na tržištu, ovaj proizvođač nudi bogat komplet kako bi njihov stroj bio koristan iz kutije. Sve u svemu, uključuje sve potrebne žice, kao i daljinski upravljač, FM / AM antenu i odvojive nosače nosača.

Pro
  • Izvrsna tehnologija povezivanja
  • Dodatne kontrole
  • Komplet "sve u jednom"
Kontra
  • Teška
  • Nije uključen kabel za napajanje
  • Možda postoje problemi sa zvukom ako se nepravilno instaliraju
Provjerite cijenu sada

Vodič za kupce

Ranije je snaga pojačala bila glavni kriterij odabira i pokazatelj kvalitete stroja. Cijena je također ovisila o parametru. Ali tehnika je evoluirala, a moć je daleko od jedine karakteristike na koju treba obratiti pozornost. Pogledajte cijene High-End pojačala i usporedite ih s pojačalima cijevi klase A čija snaga može biti samo tri vata, dok čudovišta tranzistorske snage mogu isporučiti više od dvije tisuće vata po kanalu. Prilično često imaju slične cijene.

Naravno, to ne znači da ni moć više nije važna. Pravilo "što više-to bolje" jednostavno je prestalo vrijediti, to je to. Uzimajući u obzir činjenicu da je pojačalo dizajnirano da odgovara različitim proizvodima, takva svestranost zahtijeva raspone srednje snage koji odgovaraju svima njima.

Nakon što ste kupili pojačalo premale snage za zvučnike niske osjetljivosti, nećete moći postaviti dovoljnu glasnoću, čak i ako gumb za glasnoću okrenete do kraja. Naprotiv, kupivši vrlo snažan stroj za osjetljive zvučnike, nećete moći podesiti glasnoću, jer će čak i jedan okret gumba jamčiti pretjerano visoku glasnost.

Koje je pokazatelje potrebno imati na umu kako bi se izbjegli mogući zvučni problemi? Provjerimo popis glavnih parametara:

  • Impedancijska ravnoteža. Obično ga spominju proizvođači pojačala. Ako odaberete stroj s razinom od 4 ohma, kada su vaši zvučnici 16 ohma, tada nikada nećete postići kvalitetan zvuk. Štoviše, postoji visok rizik od preopterećenja sustava i oštećenja.
  • Ukupna harmonijska distorzija mora biti manja od jedne. Što je postotak manji, to ćete na kraju postići kvalitetniji zvuk. Neka od rješenja nude THD od 0,1%.
  • Omjer signala i buke. Predstavlja kvalitetu zvuka, posebno tijekom pauza ili trenutaka slabog zvuka. S druge strane, ovaj parametar utječe na dinamički raspon. Tandem oblikuje koliko detaljan i točan zvuk može biti. Sve u svemu, što je viša razina buke, to će dinamički raspon biti uži. To znači da će kvaliteta zvuka ostaviti mnogo željenog.
  • Raspon dostupnih frekvencija. Zbog fizioloških osobitosti, ljudi su u stanju uočiti zvukove u rasponu od dvadeset do dvadeset tisuća kHz. U ovoj perspektivi, svestrano pojačalo trebalo bi ponuditi veći diapason niskih i visokih frekvencija.
  • Kvaliteta izrade. Savršena opcija je tijelo izrađeno od metala (često je to aluminijska šasija). Svi gumbi za podešavanje moraju biti opremljeni sigurnim prianjanjem. Osim toga, pojačalo / prijemnik treba imati sustav zaštite i hlađenja kako bi se izbjeglo moguće kratko rezanje, problemi s preopterećenjem itd.
  • Naravno, reputacija marke je bitna. Provjerite recenzije i usporedite opise proizvoda kako biste pronašli najbolju ponudu.

FAQ

  1. Trebam li prijemnik/pojačalo za vanjske zvučnike?

Sve ovisi o vrsti zvučnika koje imate. Općenito, postoje samo dvije vrste - aktivne i pasivne. Dok prvi ima ugrađeni mehanizam pojačanja, drugi nema. Budući da je većina vanjskih zvučnika pasivna, preporučuje se kupnja potpornog pojačala.

  1. Jesu li pojačalo i prijemnik sinonimi?

Ne, nisu. Ako se usporede, prijemnici su svestraniji strojevi jer obično uključuju funkcionalnije mogućnosti. Na primjer, to može biti radio, predpojačalo i drugi ugrađeni elementi. S druge strane, pojačalo je više usmjereno na povećanje snage signala.

Zaključak

Dakle, mi smo na kraju ovog uzbudljivog putovanja pod nazivom "najbolji vanjski prijemnici". Uz dane savjete i preporuke, svaki će kupac biti u rukama kako bi kupio najprikladniji stroj za poboljšanje svog zvučnog sustava.

Uživajte u zvučnoj snazi s odgovarajućom opremom za pojačavanje i pratite s nama svjetske vijesti o Hi-Fi mreži!

Kliknite da biste ocijenili ovaj post!
[Ukupno: 2 Prosjek: 5]


 

Nema komentara:

Objavi komentar