nedjelja, 14. siječnja 2024.


Šampon za rast nove kose

 

Jedan od mnogih preparata za rast kose je svakako i šampon. Retko koja žena ne želi dugu, bujnu i raskošnu kosu. Nešto što je na prvom mestu i što najpre moramo proveriti kod šampona je njegov sastav.

Bilo bi lepo kada bi nam na deklaraciji objasnili šta su ustvari svi oni sastojci, koji su prirodni, koji korisni, koji manje korisni. Ali danas postoji način da saznamo sve o svemu što nas zanima jer su oko nas informacije na svakom koraku.

Kada biramo preparate za rast kose, pa tako i šampon za brži rast, bitno je da obratimo pažnju da ne sadrži neke potencijalno opasne sastojke. Zato birajte šampon bez parabena, parabena, parafina i sulfata.

Zatim bi bilo savršeno da šampon za rast kose sadrži prirodne sastojke koji podstiču rast nove kose i da čine da kosa bude gusta. To su šamponi koji sadrže u visokim koncentracijama koprivu, kamilicu, beli luk, ricinus, lavandu, maslinovo ulje, makadamija ulje…..

 

POVEZANE RECENZIJE:

 

Losion za rast nove kose

 

Ako smo se odlučili da uzmemo šampon koji je dobar za rast kose ali nam pored toga treba i losion koji će ubrzati proces rasta, efekat će svakako biti vidljiv.

Prednost losiona protiv opadanja kose je ta što će podstaknuti rast kose. Losioni se nanose na suvu kosu i prodiru duboko u koren kose, ne ispiraju se i na taj način problem rešavaju dubinski.

Takođe losioni trebaju sadržati kavalitetne sastojke kako bismo dobili željeni rezultat. Ukoliko nismo sigurni šta sve losion sadrži, tj ne razumemo sastojke, bilo bi lepo da se sa istima upoznamo.

Bitno je da losion sadrži u sebi vitamine, minerale. To će svakako pomoći kada je rast kose u pitanju. A ukoliko losion za rast nove kose sadrži i prirodne sastojke kao što su kopriva, beli luk, nana, onda sigurno nećemo pogrešiti ako se za njih odlučimo.

POVEZANO:

 

Vlasilan šampon za rast kose

 

Vlasilan šampon za rast kose je prirodni šampon koji sadrži mnoštvo aktivnih sastojaka. Pošto je prirodni šampon, slobodno možemo reći da je Vlasilan odličan šampon prirodni lek za rast nove kose.

Vlasilan je tretman koji se koristi protiv opadanja kose i za rast nove, zdrave i jače kose. Šampon u žutoj bočici je Vlasilan formula A, a šampon u zelenoj ambalaži je formula B i on se pre svega koristi za rast kose. Vlasilan A je šampon protiv opadanja kose. 

Rezultat korišćenja šampona koji u sebi sadrži prirodne sastojke, neće izostati. Takođe Vlasilan šampon ne sadrži sulfate, silikone i parabene.

Od prirodnih sastojaka sadrži sledeće: kakao buter i ulje pšeničnih klica, Babasu ulje, Ekstrakt svile, ulje Makadamije, koprivu, hajdučku travu, rastavić. Ovaj prirodni šampon zahvaljujući svojim sastojcima veoma blago neguje našu kosu. Može se koristiti svakog dana.

Rezultat nakon korišćenja Vlasilan šampona će biti zdravija kosa i ojačano vlasište. Naša kosa će biti regenerisana, bujnija i gusta. I ono što neće izostati je kosa koja više ne opada i provereno brzi rast kose.

Pisali smo recenziju i iskustva za Vlasilan šampon.

Allin losion za rast kose

 

Allin losion je proizvod domaćeg porekla koji se nalazi u crvenoj ambalaži. Ovaj proizvod sadrži aktvine sastojke koji regenerišu kosu i podstiču rast nove kose.

Prirodni sastojci kojim se losion za rast kose može pohvaliti su sastojci belog luka, koprive i lavande. Svi ovi sastojci podstiču rast kose i jačaju koren kose i deluju kao prirodni lek za rast nove kose.

Rezultat nakon korišćenja ovog losiona neće izostati. Ono što ćemo dobiti je svakako zdravija kosa i ojačano vlasište.

Pisali smo recenziju za Allin losion

 

Revuele maska za rast kose

 

Revuele maska za rast kose u sebi sadrži ljutu papričicu. Ali to nije razlog da ovu masku ne probamo jer upravo ona podstiče cirkulaciju i ubrzava rast kose.

Ova maska sadrži i keratrix koji je veoma dobar za rast naše kose. Keratix sadrži mnoštvo amino kiselina koje pogodno deluju na našu kosu. Pordire u koren kose i kosu čini jačom iznutra. Pored toga Revuele hot maska sadrži i mnoga ulja koja dodatno oporavljaju kosu i utiču na njen rast.

Rezultat nakon upotrebe Revuele maske za kosu koja se nalazi u tamno crvenoj ambalaži, neče izostati. Naša kosa će biti jača, zdravija i veoma brzo videćemo efekat rasta.

Pislai smo iskustva i recenziju za Revuele Hot Therapy masku za rast kose.

 

Afrodita šampon za rast kose

 

Jedan od poznatijih šampona sa belim likom kod nas je Afrodita šampon sa belim lukom. Pisali smo iskustva i recenziju za ovaj šampon.

Na samoj ambalaži je naznačeno da sadrži formulu protiv opadanja kose. Iako je šampon sa belim lukom, ima prijatan miris, ne miriše na beli luk već na mešavinu parfema i svežih biljčica. Iako je beli luk glavni sastojak, parfem je taj koji neutrališe njegov intenzivan miris.

Dejstvo belog luka je ono što će korišćenjem šampona dovesti do bržeg rasta kose. Prodirući duboko u koren kose, podticaće rast i smanjiti opadanje kose.

Za kraj!

 

rast kose opsti

 

Da li se Vi radije okrećete prirodi ili ne?

Ukoliko je i Vaš utisak da su prirodni preparati nešto što je bolja opcija i ako ste neki od navedenih probali, podelite to sa nama. Hvala. 

 

 

 

Nema komentara:

Objavi komentar