subota, 6. travnja 2024.

Donosimo vam fantastičan tekst iz 2015. godine napisan od strane njemačke političke aktivistice Helge Zepp-LaRouche u kojem je pozvala na otpor sotonskom klimatskom kultu.  

Više od 70 godina prošlo je nakon završetka nacističke diktature.

U tijeku su pripreme – uglavnom nezapažene ili krivo protumačene od suvremenika koji ne sumnjaju – za uspostava fašističke svjetske vlade koja bi premašila i Hitlerove najsmjelije snove.

Na mjestu diskreditirane doktrine eugenike, koja je pružala tadašnja pretenzija za eliminaciju takozvanih “nižih rasa”, danas je to prijevara navodne antropogene klimatske promjene koja daje argumentaciju za uspostaviti globalnu eko-diktaturu čiji rezultati, i čija je deklarirana namjera eliminirati šest milijardi ljudskih bića — ako se pod hitno ne zaustavi.

Od 30. studenog do 11. prosinca ove godine Samit o klimi COP21/CMP11 održat će se u Parizu, također nazvan “Pariz 2015.” Tamo bi trebala biti sklopljena obvezujuća međunarodna konvencija koja obvezuje svaku naciju svijeta da pristane na takozvane klimatske ciljeve kako bi se globalno zagrijavanje zadržalo na manje od dva Celzijeva stupnja.

Ova najveća diplomatska konferencija ikada održana u Parizu, ogroman je spektakl s oko 40.000 sudionika i trebao bi predstavljati krunski zaključak neviđenog serijala od desetaka međunarodnih konferencija tijekom cijele ove godine na temu antropogene klimatske promjene, s ciljem dobivanja suglasnosti političkih vođa, predstavnika industrije, sindikalnih vođa, vjerskih vođa, predstavnika i društvene skupine svih vrsta.

Iako se ova teorija raširila bez presedana trošak propagande, koji su do sada progutali mnogi lakovjerni ljudi, to ni na koji način nije “etablirana znanost”, već vrlo “staro vino u novim mjehovima”; naime pokušaj uspostavljanja svjetske vlade putem koje bi se eliminirao nacionalni suverenitet, a time i mogućnost pojedinaca da sudjeluju u vlasti kroz predstavnički sustav.

Na njihovom mjestu je predviđena neka vrsta modernog feudalca oligarha, u kojoj klub milijardera i milijunaša živi u krajnjem luksuzu, dok se masa stanovništva ostavlja u zaostalosti s naglo smanjenim životnim standardom, nižim životnim vijekom i smanjenjem kognitivne sposobnosti.

Sredstvo za postizanje tog cilja je kampanja zastrašivanja klimatske promjene uzrokovane čovjekom, koje bi trebale izazvati ljudi se dobrovoljno odriču gotovo svih dostignuća materijalnog i društvenog napretka kroz industrijalizaciju. Cilj takve eko-diktature je “velika transformacija svjetske ekonomije” do ekskluzive korištenje tzv. obnovljivih izvora energije, a time i dekarbonizacija gospodarstva, u kojem i nuklearna energija i fosilna goriva nestaju što je brže moguće.

Ponuđen dokaz za antropogene klimatske promjene sastoji se od unaprijed fiksiranih računalnih modela, u kojima je željeni rezultat unaprijed određen, i segment povijesnih klimatskih podataka odabrani su na takav način da se čini da demonstriraju učinak tzv stakleničkih plinova uzrokovanih ljudskom industrijskom proizvodnjom i poljoprivredom.

Ali brojni znanstvenici su pokazali da je ova igra odabira klimatskih podataka posve namjerno inscenirana u tu svrhu, i to svjesno se daju računalni scenariji kao “znanstvene” prognoze.

Postoje mnoge studije koji pokazuju ovu lažnu predstavu i jasno pokazuju da je dio CO2 koncentracija u atmosferi koju je napravio čovjek zanemarivo niska i to 0,018%; ali što je još važnije, veza između CO2 emisije i klimatske promjene su nedokazane, a time i da se cijeli argument temelji na spektakularnoj prijevari.

 

Nema komentara:

Objavi komentar